Εξώσεις σεισμοπλήκτων Αρκαλοχωρίου: Ενώ μόνο 29 φάκελοι έχουν διεκπεραιωθεί, η κυβέρνηση προσφέρει «δώρο» πλειστηριασμούς- κατασχέσεις

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ για τις εξώσεις σεισμοπαθών του Αρκαλοχωρίου από τους οικίσκους:

Δύο χρόνια μετά το σεισμό της 27ης Σεπτέμβρη και ενώ μόνο 29 φάκελοι έχουν διεκπεραιωθεί, η κυβέρνηση προσφέρει «δώρο» πλειστηριασμούς- κατασχέσεις. Τώρα, με την ανοχή, σιωπή και συμβολή της Δημοτικής Αρχής ήρθε η σειρά των σεισμοπαθών που μένουν στους οικίσκους. Οι πρώτες διαταγές έξωσης έφτασαν. 

Ο λαός της περιοχής δεν πρέπει να δείξει άλλη αναμονή και ανοχή, αλλά οργανωμένα μέσα από αγώνες να διεκδικήσει την άμεση αποκατάσταση και αποζημίωση των ζημιών στο 100%, στήριξη του εισοδήματός για όσες οικογένειες το έχουν χάσει και δεν έχουν καταφέρει να το αναπληρώσουν. Με ευθύνη του κράτους να στηριχτούν ολόπλευρα όλες οι οικογένειες που επλήγησαν είτε από τη ζημιά στην οικία είτε στην επαγγελματική στέγη – αγροτική δραστηριότητα, στην αναπλήρωση του εισοδήματος ώστε να καταφέρουν να ορθοποδήσουν. 

Με εμπιστοσύνη στους αγώνες μας να απαιτήσουμε από Κυβέρνηση – Περιφέρεια – Δήμο εδώ και τώρα να προχωρήσει σε όλα αυτά τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την επιβίωση των σεισμόπληκτων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί